0597 432 574
documentsolutions@interoffice.nl

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Missie & Visie

Missie

Interoffice Document Solutions informeert en adviseert bedrijven op het gebied van alle innovatieve ontwikkelingen op het gebied van print- en document oplossingen in Nederland.

Middels een team van professionele medewerkers streeft Interoffice Document Solutions hierbij naar 100% klanttevredenheid.

Interoffice Document Solutions levert toegevoegde waarde aan haar klanten door de beste service en kwaliteit te bundelen en te komen tot efficiënter werken en kostenbesparing.

Interoffice Document Solutions kiest ervoor samen te werken als een professionele partner van gerenommeerde merken als Canon, HP, Kyocera, Samsung en Xerox.

Visie

Interoffice Document Solutions is dé professionele partner waar het gaat om een optimale invulling van het printerpark en/of om vraagstukken op het gebied van document digitalisering te beantwoorden.

Hiermee ondersteunen wij onze klanten om de productiviteit van hun medewerkers te verhogen, de kosten te beheren en de veiligheid van hun bedrijfsinformatie te vergroten.

 

Neem contact met ons op